Places to see

Nesbyen on Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 minutter siden

Nesbyen Turistkontor

Kl 17 tenner vi opp 200 fakler langs Møllevegen og Rukkedøla. Bli med på Adventsvandring fra Nesbyen Turistkontor når det passer mellom kl. 17 og 20 i kveld 👇Nesbyen Turist og Næringsservice inviterer til en stemningsfull Adventsvandring i Gamle Nes lørdag kveld. Vi tenner fakler langs ruten og de minste kan prøve å finne løsningsordet på advents-rebusen.

Ta turen når det passer, mellom kl. 17 og 20. Husk varme klær, refleks og gjerne en lykt. Det er svært viktig at alle selv tar ansvar for smittevernhensyn, kun husstandsmedlemmer bør gå sammen med nødvendig avstand til andre.

Turen er ènveis-kjørt: Start turen ved Hajembrua utenfor Turistkontoret, gå oppover Møllevegen mot museet, over trebrua og ned grusstien langs Rukkedøla tilbake til Hajembrua. Turen er ca. 1 km lang. Det kan være glatt, så gå forsiktig.

Tusen takk til matbutikkene Extra Nesbyen, KIWI Nesbyen, REMA 1000 Nesbyen og SPAR Nesbyen for sponsing av fakler.

Det tradisjonsrike arrangementet «Jul på museet» med fakkeltog og julegrantenning, måtte i år avlyses pga. korona. Vi håper Adventsvandringen kan være en hyggelig erstatning og kan bidra med litt førjulsstemningen i Nesbyen. Juletreet på Indre Torg vil være tent, så ta gjerne turen innom på vei hjem.
... Vis merVis mindre

Kl 17 tenner vi opp 200 fakler langs Møllevegen og Rukkedøla. Bli med på Adventsvandring fra Nesbyen Turistkontor når det passer mellom kl. 17 og 20 i kveld 👇

24 timer siden

Nesbyen Turistkontor

Nytt magasin er på plass i matbutikkene i Nesbyen. Kan også leses på nett her: www.visitnesbyen.no/brosjyrermagasiner/ ... Vis merVis mindre

Nytt magasin er på plass i matbutikkene i Nesbyen. Kan også leses på nett her: www.visitnesbyen.no/brosjyrermagasiner/
Vis mer..
© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.