fbpx
  • Foto: Hus- og hjerterom

  • Foto: Hus- og hjerterom

Hus- & Hjerterom

Overnatting i Nesbyen sentrum der bygda er Hotellet!

Bygda er hotellet!
Hus- & Hjerterom er en overnattingsbedrift for små bygder hvor lokalbefolkningen har gått sammen for å tilby det de har av Hus- & Hjerterom. De ønsker at du som gjest skal få å bo lokalt, sentralt og annerledes, med komfortable moderne løsninger. Du kan bo på rom i hus, i anneks, på låve, stabbur eller i flotte leiligheter. Hus- & Hjerterom er en bærekraftig virksomhet som benytter eksisterende kapasitet, og skal ikke bygge nytt. Det kan med rette omtales som sirkulær økonomi. De har i dag 11 lokale samarbeidspartnere og 10 eiere med ledig sengekapasitet. Sengetøy og vask er inkludert slik som på vanlig hotellovernatting.

Noen av overnattingsmulighetene hos Hus- & Hjerterom:

Huset«Akerlie» ligger midt i sentrum og er nærmeste nabo til Tubfrim. Her leies det ut et stort familierom med stue, hybelkjøkken og bad, for inntil fire personer.
BOOK AKERLI

Det lille annekset «A-hytta» tilhører Nesbyens ordfører, og er bygget på slutten av 80-tallet. Huset består av en hems akkurat stor nok til en dobbelt-madrass, et lite toalett og håndvask k/v vann, og en liten stue med stort vindu.e. 2 sengeplasser.
BOOK A-HYTTA

Ruud Gård ligger et lite stykke unna selve sentrums-kjernen, men tar ca 5 minutter med bil eller 15 minutter med sykkel. Her finner du fire dobbeltrom på stabburet, et lite dobbeltrom i «Bullebue», og en stor fin familie-leilighet i hovedhuset. Med natur på alle kanter, og Hallingdalselva rennende langs gården, har du flotte steder både å bade, fiske og slappe av. Kanskje du kan ta turen ut til øya som ligger rett ved gården? Du fisker gratis på gårdeiers grunn! 2 til 4 sengeplasser (kan oppgraderes til 5).
BOOK RUUD GÅRD

  • Foto: Hus- og hjerterom

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.