fbpx
  • Foto: Lars Storheim, Anna Kollhus

  • Foto: Lars Storheim, Anna Kollhus

Innbyggerundersøkelse om reiselivsutviklingen

Visit Nesbyen håper at mange nesninger vil svare på innbyggerundersøkelsen.

Svarfrist 12. juni.

Kjære innbygger.

Nesbyen arbeider for å bli et mer  Bærekraftig Reisemål  med ansvarlig reiselivsutvikling, og det er noe vi aldri skal slutte å ha fokus på. Nå gjennomfører vi en undersøkelse for å høre hva dere som  innbyggere i Nesbyen tenker om reiselivsutviklingen.
Bærekraftig reiseliv innebærer å ivareta behovene til både de besøkende, reiselivsnæringen og lokalsamfunnet i forhold til natur, kultur og miljø, sosiale verdier og økonomisk levedyktighet.

Vi setter stor pris på innspill og meninger fra deg som innbygger og håper du kan bruke noen få minutter på å svare oss.

Har du spørsmål til undersøkelsen, kontakt oss på e-post: info@nesbyen.no

På forhånd tusen takk for at du bidrar! 🙂

Hva er Bærekraftig Reisemål?

Dersom du velger å reise til et bærekraftig reisemål, bidrar du til å ta vare på vår historiske og kulturelle arv samtidig som du støtter opp om lokalsamfunn, tradisjoner, natur og miljø. Du ønskes varmt velkommen av stedets vertskap, som også gjerne serverer deg lokal mat som er høstet, produsert og tilberedt i nærområdet.

Merket betyr imidlertid ikke at et reisemål er 100 prosent bærekraftig på alle områder, men at de er i en langsiktig prosess. Reisemålene evalueres hvert tredje år.

Les mer om Bærekraftig Reisemål på VisitNorway.no

Les mer om vårt arbeid med miljøsertifisering, og se våre miljøsertifiserte medlemsbedrifter her.

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.