fbpx

Lag og foreninger

Lokale foreninger er viktige for mye av det positive som skjer i bygda og bidrar til trivsel, kultur og gode formål.

Det finnes mange gode foreninger i Nesbyen. Vi er takknemlig for at disse foreningene støtter vårt arbeid med sitt medlemsskap i Nesbyen Turist- og Næringsservice AS:

Buvasstølan Sti-og Løypelag

Den aktive og driftige foreningen i Nes Østmark står blant annet for rydding av stier og løyper, bygging av gapahuker og badeplasser, skilting og etablering av den gjennomgående Vassfarstien og Eventyrløypa. De arrangerer også skirenn for hyttefolket ved Buvasstølan og omegn.

Hjemmeside
post@buvatn.no

Hjørnet Live

Hjørnet Live har som mål å gi publikum i Hallingdal store musikkopplevelser ved å arrangere konserter med profesjonelle artister i Nesbyen. Foreningen er basert på frivillig innsats fra musikkelskere, og støtte og sponsing fra aktører fra det lokale næringslivet.

Hjemmeside
bardharaldset@gmail.com

Nesbyen Frivilligsentral

Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet.

Hjemmeside
post@nesbyen.frivilligsentral.no

Nesbyen Husflidslag

Håndverk står sterkt i Hallingdal og her finnes mangfoldige dyktige personer som vet å «gjøre seg flid». Men det betyr absolutt ikke at du behøver å være ekspert for å være med her. Foreningen arrangerer strikkekafé, arrangerer kurs og selger garn og mønster.

Hjemmeside
neshusflidslag@gmail.com

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.