fbpx

Mysteriet med den forsvunne skisseboken

Utforsk. Løs. Avdekk.

Hans Gude´s skissebok er sporløst forvunnet og dere må hjelpe han med å få den tilbake!

Velkommen til «Mysteriet med den forsvunne skisseboken» – en spennende familieopplevelse utenom det vanlige! Bli med oss på en reise inn i kunstnerens verden, hvor du og familien din får muligheten til å bli detektiver og løse gåter for å avdekke mysteriet bak den beryktede forsvinningen av Hans Gudes dyrebare skissebok. Men her er det en vri: Vi tar deg med ut av det tradisjonelle Escape Room-konseptet og plasserer deg midt i historien på den historiske Sorenskrivergården.

Dette er et utendørs eventyr som kombinerer spenning, samarbeid, læring og oppdagelse mens dere utforsker de vakre omgivelsene og løser gåter som vil føre dere nærmere sannheten. Gjennom et nett av ledetråder, gåter og oppgaver får dere muligheten til å utforske de samme stedene som den kjente maleren Hans Gude og vennene hans en gang vandret.

Omgitt av autentiske omgivelser og atmosfære, og oppleve en fantastisk blanding av spenning og læring mens dere jobber sammen for å løse gåtene og avdekke mysteriet. Det er på tide å lage deres eget kunstverk av en opplevelse!

Slik fungerer spillet

Spillet er en vri på det populære konseptet «Escape Room», men foregår ute i hagen og rundt Historiske Sorenskrivergården.

  • Gruppen har kun 45 minutter til å finne skisseboken og de verdifulle skissene hans.
  • Forbered deg på en fysisk og eventyrlig opplevelse tilbake i historien ute, hvor dere må og løs koder og gåter for å avdekke sannheten. Kle dere etter været.
  • Opplevelsen passer for barn mellom 6-12 med hjelp fra voksne.
  • Vær oppmerksom på at maksimalt fem deltakere kan delta samtidig, men dere må være minimum to personer.
  • Vennligst møt opp senest 15 minutter før oppsatt tid.

Priser per gruppe, 2-4 deltagere:  400,-

Nesbyen var tidligere administrasjonssentrum og bosted for embetsmenn i Hallingdal. Her finnes en rekke staselige bygninger som viser en helt annen kultur enn den som kommer til uttrykk i de mer beskjedne hallingstuene, som også finnes i samme område. Her kan man se Hallingdals første fortau, eller «trottoir» som de kalte det den gangen. Her bodde prest, sorenskriver og lensmann, og her kom også Hallingdals første butikk. Geografisk strekker området seg fra Hallingdal Museum, langs rukkedalselva til Hallingdalselva og Alfarvegen i sentrum av Nesbyen. Gamle Nes består også av enkeltstående gammel bebyggelse utenfor dette området, for eksempel; Kirken, Hagaled, Stasjonsbygningen og Mortensløkka fengsel.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.