Lei terrengsykkel i Nesbyen

Utleie av fulldempet stisykkel – perfekt for stisykling i Hallingdal.

Nesbyen Ski og Sykkel tilbyr utleie av fulldempede stisykler. Disse egner seg perfekt for stiene i Nesbyen, både på høyfjellet og stiene rundt sentrum. Dette er svært robuste kvalitetssykler som gir en helt annen opplevelse enn en «vanlig» terrengsykkel når du vil utforske de fantastike stisyklingsmulighetene i Nesbyen og Hallingdal forøvrig.

Sykler kan leies alle dager i uken. Normalt skjer henting kl. 10:00 og levering kl. 15.00 i butikken til Nesbyen Ski og Sykkel ( Stasjonsvegen 2), men vi er fleksible på tid og sted (ta kontakt når du har bestilt, så finner vi nok en løsning). Vi har pr. dags dato ikke el-sykler til utleie, men jobber med å få på plass dette.

Priser (2020): 700,- pr. dag pr. sykkel

Stitips for nybegynnere:
Oppvarming i TryteTrøkket eller Storetoppstien, deretter Den Ravinde, deretter Den Tærige, og Espesetstien.
Stitips for høyfjellssykling:
Hallingdal har fantastisk stisykling på høyfjellet.  Rauddalsfjellet er teknisk overkommelig for de fleste og en fin rundtur. Vardefjellrunden er litt mer krevende, men byr på spektakulær utsikt fra toppryggen. Rundturen The Classic i Nes Sørmark er en nydelig sykkeltur som tar noen timer. Her får du bryne deg på småtekniske stier i høyfjellsterreng. Du belønnes med flott utsikt og morsomme utforkjøringer!
Stitips for de erfarne:
Nesbyen har nærmest legendestatus i sykkelmiljøet, og i Østsida over Nesbyen byr på flytstier i toppklasse. Du kommer ikke unna et par turer i  Den Ravinde, men også Snøggen,  Den Jartuge,  Påskestien anbefales. Om du ikke har noe imot å jobbe litt for nedkjøringen anbefales en topptur til Klevarudnatten eller Beia! Ikke glem å sjekke ut den nydelige syklingen på høyfjellet, se avsnittet over!

Nesbyen Ski og Sykkel på Facebook / +47 911 07 961 / jostein@nesfjellet.no / Stasjonsvegen 2, 3540 Nesbyen /

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.