Finn aktiviteter:

Bestill overnatting:

  • Bli med ut på Norges beste sykkelstier

OBS: Stisykling er sesongbasert. Dersom du har forespørsler i vinterhalvåret, gå til www.trailheadnesbyen.no.

Det er ikke uten grunn at prestisjetunge konkurranser som NM i utfor og Norgescupen i Endurosykling legges til stiene rundt Nesbyen. Nesbyen rangeres av mange som en av Norges beste sykkeldestinasjoner – spesielt blant de med sans for utfordrende stisykling. Det lokale selskapet Trailhead Nesbyen har i flere år lagt ned mye arbeid i stiene i Nesbyen. I tillegg arrangerer de årlig sykkelfestivaler og prestisjetunge sykkelkonkurranser.

Få maks ut av sykkeldagen din i Nesbyen
De fleste stiene i Nesbyen byr på 4 – 700 høydemeter med sykling. Mange sykler eller triller til topps selv før de setter utfor, men det begrenser seg naturlig hvor mange slike turer man orker på en dag. Trailhead tilbyr shuttling – hvor både du og sykkelen blir kjørt til toppen. Når du kommer til bunnen av stien står bilen og venter. Du får en pust i bakken mens du transporteres til topps igjen. Hvor mange turer klarer du i løpet av en dag?

Finn de beste stiene
Ønsker du bratt og utfordrende kjøring eller en snill introduksjon til stisykling? Krappe svinger gjennom skogen eller lange flytstier på høyfjellet? Gutta i Trailhead kjenner hver meter med sti, både i Nesbyen og i det meste av Hallingdal. Bestill en guidet tur, så tilrettelegges turen etter gruppas ønsker og ferdighetsnivå, og dere vil få en fantastisk sykkeldag.

Ta med deg sykkelen til Nesbyen
En god oversikt over sykkelstier i området finner du ved hjelp av tjenesten Trailguide. Husk å velge sti etter evne og forhold – all sykling foregår på eget ansvar. Det er mulig å leie sykkel på Intersport i Nesbyen.

Nesbyen har også flotte sykkelalternativer for både barnefamilien og trimsyklisten. På Nesbyen Turistkontor finner du mange spennende beskrivelser av rundturer i området. Med andre ord – ta med deg sykkelen neste gang du skal til Nesbyen!

© 2018 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.
Translate »