fbpx
  • Foto: Lars Storheim

  • Foto: Lars Storheim

Bo eller bygge i Nesbyen

I Nesbyen kan du kjøpe en stor enebolig med hage, utsikt og nærhet til naturen – til en brøkdel av prisen for en leilighet i byen.

Er du interessert i flytte til Nesbyen? Nedenfor gir vi deg en introduksjon til ledige utleiesteder, boliger for salg og ferdigregulerte tomter.

Områder

Sentrum

Vest for Hallingdalselva, på «Nesflata», bor du i gangavstand til skole, barnehage, butikker, kjøpesenteret, bibliotek, fotballbane, lysløype og idrettshall. Her ligger også ærverdige Gamle Nes og Hallingdal Museum. For å nevne noe…

Østsiden

Også kalt Solsida. Mange boliger og tomter med flott utsikt og lang kveldssol. Masse tur- og sykkelstier rett bak huset. Den flotte badeplassen Trytetjern ligger en kort sykkel- eller kjøretur unna. På Østsiden ligger også togstasjonen, Elverhøy Helsetun, to barnehager og våre største industribedrifter Defa og Protan.

Utenfor sentrum

Drømmer du om massevis av boltreplass eller kanskje et eget småbruk? Det ligger en rekke smågrender rundt selve Nesbyen sentrum. Rukkedalen er en koselig sidedal på veg mot høyfjellet og alpinsenteret på Nesfjellet. Svenkerud, Liodden og Bromma er andre eksempler på små koselige lokalsamfunn.

Boliger til salgs

Undersøk også hva som ligger ute for salg via linkene nedenfor. Ta også gjerne kontakt med Nesbyen kommune (Tlf.: 32 06 83 00,
E-post: postmottak@nesbyen.kommune.no) om du er på jakt etter et sted å bo. En del boliger blir solgt privat og går derfor «under radaren» i boligmarkedet.

Utleiehus i Nesbyen

For korte og lengre perioder. For kortere opphold, se også Nesbyenbooking.no.

Tomter

Har du en drøm om å bygge eget? Her er en oversikt over ledige kommunale tomter i Nesbyen Kommune (blå og røde markører i kartet).

Kontaktperson for kjøp av tomter: Susanne S. Østro, Eiendomsmegler MNEF, mob. 45611320, susanne@em1fjellmegleren.no

Finn.no-annonsen kan du lese her

Her finner du dyktige fagfolk i Nesbyen.

Østenforskogen kommunale tomter

Detaljkart over ledige tomter i boligfeltet Østenforskogen del 1 og del 2. Dette feltet ligger i den solrike Østsida i Nesbyen. For ytterligere spørsmål om tomtene, kontakt teknisk etat Nesbyen kommune. Se boligfeltet i kommunekart.

Tøllemovegen

Tøllemovegen AS, i samarbeid med Norgeshus, Heilt Bygg AS, planlegger oppføring av fem tomannsboliger (10 boenheter) i Tøllemovegen 7 i Nesbyen kommune. Byggestart er planlagt til høsten 2023.

Området ligger ca. 2 km fra Nesbyen sentrum og 1km fra Nesbyen stasjon. Eiendommen er på 4437,9m2. Eiendommen er sentrumsnær med gang- og sykkelavstand til de aller fleste daglige gjøremål; skole, barnehage, butikker mm. Eiendommen ligger med ca 10 minutters gangavstand fra næringsområdet i Blingsmovegen. Det omkringliggende område har et etablert boligfelt, hovedsakelig med småhusbebyggelse.

For mer opplysninger ta kontakt med Tøllemovegen AS, Nesbyen

Epost: endre@mabyggas.no

Tlf: 92253318

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.