• BYGGE OG BO

Leie, bo eller bygge

I Nesbyen kan du kjøpe en stor enebolig med hage, utsikt og nærhet til naturen – til en brøkdel av prisen for en leilighet i byen.

Er du interessert i flytte til Nesbyen? Nedenfor gir vi deg en introduksjon til ledige utleiesteder, boliger for salg og ferdigregulerte tomter.

Områder

Vest for Hallingdalselva, på «Nesflata», bor du i gangavstand til barneskole, barnehage, butikker, kjøpesenteret, bibliotek, fotballbane, lysløype og idrettshall. Her ligger også ærverdige Gamle Nes og Hallingdal Museum. For å nevne noe…

Også kalt Solsida. Mange boliger og tomter med flott utsikt og lang kveldssol. Masse tur- og sykkelstier rett bak huset. Den flotte badeplassen Trytetjern ligger en kort sykkel- eller kjøretur unna. På Østsida ligger også togstasjonen, Elverhøy Helsetun, to barnehager og våre største industribedrifter Defa og Protan.

Drømmer du om massevis av boltreplass eller kanskje et eget småbruk? Det ligger en rekke smågrender rundt selve Nesbyen sentrum. Rukkedalen er en koselig sidedal på veg mot høyfjellet og alpinsenteret på Nesfjellet. Svenkerud, Liodden og Bromma er andre eksempler på små koselige lokalsamfunn.

Boliger til salgs

Undersøk også hva som ligger ute for salg via linkene nedenfor. Ta også gjerne kontakt med Bo i Nesbyen om du er på jakt etter et sted å bo. En del boliger blir solgt privat og går derfor «under radaren» i boligmarkedet.

Utleie

For korte og lengre perioder

Her har vi samlet en liste over ledige utleieenheter (gule markører i kartet). Trykk på markørene for å se detaljer og kontaktinformasjon. Zoom ut for å se alle. For kortere opphold, se også Nesbyenbooking.no.

Tomter

Har du en drøm om å bygge eget? Her er en oversikt over ledige kommunale tomter i Nesbyen Kommune (blå og røde markører i kartet). Her finner du dyktige fagfolk i Nesbyen.

Østenforskogen kommunale tomter

Detaljkart over ledige tomter i boligfeltet Østenforskogen del 1 og del 2. Dette feltet ligger i den solrike Østsida i Nesbyen. For ytterligere spørsmål om tomtene, kontakt teknisk etat Nesbyen kommune. Se boligfeltet i kommunekart.

Mer om å bo i Nesbyen

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.