fbpx
  • Foto: Lars Storheim

  • Foto: Lars Storheim

Hytteutleie via Nesbyenbooking.no

Tjen penger på hytta når du ikke bruker den selv.

I Nesbyen finnes det over 4000 hytter eller fritidsboliger, og mange av disse står ubrukt store deler av året. Etterspørselen er stor blant folk som vil leie hytter. Nesbyen Turistkontor er en lokal, seriøs og trygg utleieformidler. Vi formidler utleie av hytter, campingplasser, fjellstuer og hoteller i Nesbyen. Bookingene foregår gjennom nettsidene www.visitnesbyen.no og  www.nesbyenbooking.no. Mange kontakter Nesbyen Turistkontor for hjelp til å finne riktig overnattingssted, samt tips til hva de kan gjøre i Nesbyen.

Slik fungerer det

Du bestemmer selv hvilke perioder du ønsker å leie ut hytta di, og når du ønsker å bruke den. Dette kan du oppdatere når som helst.

Du bestemmer døgnpris, weekendpris osv. Vi hjelper deg gjerne med å justere prisene, basert på mange års erfaring med hvilke perioder som er mest populære i Nesbyen.

Du bestemmer minimum antall døgn pr. booking og hvor strenge avbestillingsvilkår som skal gjelde. Vi gir deg gjerne råd om du lurer.

Du mottar SMS og epost straks hytta di bookes, samt månedlig rapport.

Du får innlogging til vårt booking-system med full oversikt over dine bookinger.

Gjesten booker og betaler oppholdet på vår booking-nettside www.nesbyenbooking.no eller direkte via Nesbyen Turistkontor.

Vi tar oss av det økonomiske, slik at regnskapet skal bli så enkelt som mulig for deg.

Vi markedsfører utleiestedet ditt hele året, i mange kanaler, og jobber for at du skal få flest mulig bookinger.

Vi sørger for automatisk booking av rengjøringsfirma som tar seg av sluttvask og levering av sengetøy/håndklær (betales av gjesten).

Vi formidler vaktmestertjenester dersom du trenger å få ordnet noe på hytta før eller etter utleie.

Kostnader

Kostnadene dekker markedsføring, drift av bookingsiden, betalingsløsninger, koordinering av rengjøring og gjesteoppfølging. Kostnadene er på linje med sammenlignbare utleieløsninger. Eventuelt overskudd kommer Nesbyen som reiselivsdestinasjon til gode. Du betaler følgende:

  • Kr 1 000,- årlig fastpris (kr 3 500,- første år, faktureres først ved utleie for tilsvarende beløp). Priser eks. mva.
  • 20% provisjon av utleie-inntekter. Du som utleier mottar altså 80% av det gjesten betaler for oppholdet. Pengene overføres til din konto straks oppholdet er gjennomført.

Dette må du skatte av utleieinntekten

Hvis du leier ut en fritidsbolig i Norge som du selv bruker, kan du leie ut for inntil 10 000 kroner skattefritt. Utover dette må du skatte av 85% av leieinntektene.

  • Skatteprosenten for utleieinntekten av fritidsbolig er 22 % (2019).

Eksempel: Leier du ut hytta for kr 20.000,- mottar du 10.000 skattefritt. For de siste 10 000 kronene blir regnestykket slik: 10.000*85%*22%= 1870,- i skatt.

  • Dersom du leier ut en hytte hele tiden uten å bruke den selv, betaler du 22% av leieinntektene minus fradrag direkte knyttet til utleie. Eksempler på slike fradrag er kommunale avgifter, vedlikeholdskostnader, forsikring, eiendomsskatt etc.

Kort om NTN

Nesbyen Turist- og Næringsservice AS (NTN) er destinasjonsselskapet og næringsforeningen i Nesbyen. Vi er et non-profit-selskap som blant annet drifter Nesbyen Turistkontor, samt bookingsystemet Nesbyenbooking.no og nettsiden Visitnesbyen.no. Hovedoppgaven vår er å legge til rette for at ennå flere velger å tilbringe fritiden sin i Nesbyen. Bookingsystemet vårt skal være en vinn-vinn-løsning for begge parter.

Kontakt oss i dag for mer informasjon. 

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.