Velkommen til Nesbyen!

Selvfølgelig er det her du skal bo!

Selvfølgelig skal du flytte til Nesbyen! Vi forstår at det kan være vanskelig å navigere seg rundt i ny bygd, på jakt etter informasjon. Derfor har vi prøvd å samle det litt for deg, slik at du ikke trenger å være i tvil når du pakker sakene dine og flytter til Norges varmeste, koseligste, flotteste sted. – Ok så er vi kanskje litt inhabile når det gjelder denne kåringen, men så er vi jo også Nesninger.

10 TIPS Å gjøre på en sommerdag i Nesbyen:

Nesbyen er mest kjent for varmerekorden på 35,6 °C fra 1970, men det har vært varmt her nesten alle år senere, og sammen med Oslo så deler vi førsteplassen i snittet av varme sommerdager i Norge.

  1. Hvis du ikke har vært på Langedrag enda, bør dette være første stopp! De har åpent hele året og tilbyr utrolige naturopplevelser i møte mellom dyr og mennesker -og veldig god mat!
  2. Trytetjern sin badetemperatur ble alltid lest opp på på Reiseradioen da vi var små fordi det var så varmt i vannet. Det er lenge siden forfatter har hørt programmet, men det er fortsatt deilig temperaturer der om sommeren og flott fritidsanlegg er laget til der de siste årene og det er i stadig utvikling, med blant annet vollyball-bane, sykkelløyper og gapahuk.
  3. Er du glad i vannet? Prøv deg på SUP. Eller en enklere variant kan være kano eller kajakk
  4. Spiller du golf? Nesfjellet Golf  blir omtalt som en av landets beste høyfjells-golfbaner. I tillegg er maten på Golfcafeen super og er åpen for alle besøkende -med eller uten golfkølle!
  5. Ønsker du mer action? Hva med en en skikkelig sykkeltur ned en av de rød- eller sort-merkede sykkelstiene?
  6. Hva med en rolig fisketur ved en deilig fjellvann?
  7. Eller en deilig fjelltur til en av Nesbyens flotte vardetopper!
  8. Hvis du ikke er en frysepinn så er Føssan oppe ved museet flott å bade i med klart vann rett fra fjellet, men om du er av det kalde slaget kan det også være koselig med en liten piknikk ved vannkanten og bare nyte omgivelsene!
  9. Hallingdal Folkemuseum er normalt sett (pre Korona) åpent hele sommeren og har både guider og utstillinger, og en liten kafé.
  10. Kanskje vil du være sosial med en venn eller ta med familien på middag? Sjekk ut Gøtt Pøbb, eller en av våre flotte spisesteder!

Håper du får fine sommerdager i Nesbyen!

Mer om å flytte til Nesbyen

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.