fbpx
  • ANNONSERING

  • ANNONSERING

Annonsering i våre kanaler

Spre ditt budskap til Nesbyen og Hallingdal.

Medlemsbedrifter av NTN kan annonsere rimelig i en rekke av våre kanaler, for eksempel i vårt faste magasin Ko skjer i Nesbyen, på infoskjermene i Nesbyen eller i appen vår.

NTN kan hjelpe dere med produksjon av annonser, video eller bilder. Vennligst ta kontakt med lars@nesbyen.no dersom dere har spørsmål, trenger mer informasjon, ønsker pristilbud eller ønsker å bestille noe. Her kan dere lese litt mer om de ulike annonsemulighetene vi tilbyr.

Magasinet «Ko skjer i Nesbyen»

Fortell om ditt arrangement eller din bedrift i Nesbyens eget magasin, som kommer ut fire ganger i året. Magasinet trykkes i 9.000 eksemplarer. Alle Hallingdølens abonnenter i Hallingdal mottar magasinet i posten. I tillegg følger det med løssalg-avisene. I tillegg plukker innbyggere, besøkende og hyttefolk i Nesbyen med seg magasiner fra matbutikkene (og andre strategiske plasseringer) i Nesbyen. Du når ut til et stort publikum ved å annonsere i «Ko skjer i Nesbyen», og annonseprisene er gunstige i forhold til sammenlignbare alternativer. NTN kan være behjelpelig med å produsere annonsen. Magasinets størrelse er 240 x 170 mm (hxb). Alle priser eks. mva.

Annonsepriser for arrangementer

Hva Pris
Helside 4 200
Halvside 3 200

Annonsepriser for øvrige

Hva Pris 1 magasin Pris 4 magasiner
Helside 7 900 25 280 (6 320 pr. mag.)
Halvside 4 900 15 680 (3 920 pr. mag)
1/4 side 2 750 8 800 (2 200 pr. mag)
Baksiden 9 900 31 680 (7 920 pr. mag)

Infoskjermene i Nesbyen

Nesbyen Turist- og Næringsservice drifter sju* TV-skjermer som er strategisk plassert for å nå flest mulig som ferdes i Nesbyen. Skjermen viser en kontinuerlig strøm av bilder og video. Per i dag er skjermene utplassert på Nesbyen Turistkontor (2 stk), Nesbyen Kjøpesenter, Coop Extra, Nor-Kro, Nystølkroken Kafè og Gardnos Meteorittpark (sesongavhengig).

Primært viser skjermene kommende arrangementer i Nesbyen. Vi tilbyr alle medlemsbedrifter å annonsere sitt innhold på skjermen. Din annonse-plakat eller film blir da en del av den kontinuerlige «loopen» og vil vises på skjermen med jevne mellomrom. NTN kan være behjelpelig med å produsere annonsen.

Annonsepriser

Hva Pris pr. mnd
Annonseplakat/stillbilde (vises 15 sek) 380
Video/film maks. 15 sek lengde 380
Video/film maks. 30 sek lengde 750
Video/film maks. 60 sek lengde 1400
Annonseplakat/stillbilde (vises 15 sek) 3300 pr. år

Alle priser er eks. mva. Pris for èn mnd. er minstepris.
*Antall operative skjermer og plassering vil variere noe i løpet av året.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.