fbpx

Annonsering i våre kanaler

Spre ditt budskap til Nesbyen og Hallingdal.

Medlemsbedrifter av NTN kan annonsere rimelig i vårt faste magasin Ko skjer i Nesbyen eller på våre infoskjermene i Nesbyen.

NTN kan hjelpe dere med produksjon av annonser, video eller bilder. Her kan dere lese litt mer om de ulike annonsemulighetene vi tilbyr. Vennligst ta kontakt med lars@nesbyen.no ved spørsmål eller bestilling.

Annonse i magasinet Ko skjer i Nesbyen

Ko skjer i Nesbyen er et gratismagasin som lages og utgis av Nesbyen Turist- og Næringsservice AS 3 – 4 ganger i året. Tidligere magasiner kan lese her. Magasinet blir trykket i 9000 eksemplarer og distribueres til alle Hallingdølens abonnenter i Hallingdal (ca. 7000), samt lokalt i Nesbyen til innbyggere og hyttefolk (ca. 2000).

Ønsker deres bedrift annonse i Nesbyens neste magasin?

Priser for medlemsbedrifter NTN

Pris pr. annonse, inkl. 20% medlemsrabatt

Størrelse 1 utgave 4 utgaver
1/4 side 2890,- 2312,-
1/2 side 5190,- 4150,-
1/1 side 8290,- 6625,-
Baksiden 9900,- 7920,-

Målet med magasinet er å synliggjøre arrangementer og aktiviteter i Nesbyen, samt medlemsbedriftene i NTN som alltid er synlige i bransjeoversikten i hvert magasin. Vennligst ta kontakt med lars@nesbyen.no dersom dere har spørsmål eller ønsker annonse. Vi hjelper gjerne til med å utforme annonsen.

Infoskjermene i Nesbyen

Nesbyen Turist- og Næringsservice administrerer flere TV-skjermer som viser en kontinuerlig strøm av bilder og videoer. For øyeblikket er skjermene plassert på Nesbyen Turistkontor, Nystølkroken Kafè, Kiwi Nesbyen og Gardnos Meteorittpark (i sesongen).

Skjermene presenterer kommende arrangementer, sommer- og vinteraktiviteter, samt annonser. Ønsker din bedrift å være synlig på skjermene, vil annonsen bli en del av den kontinuerlige «loopen» og vises jevnlig. Hver annonse varer i 15 sekunder og kan være en plakat, en logo eller en video. NTN kan hjelpe med produksjonen av annonsen.

Pris for 15 sekunder plakat / logo eller video:

  • 420 kr per måned*
  • 3600 kr per år

Prisene er eksklusive mva. Antall operative skjermer og plassering kan variere noe i løpet av året. *Minimum 3 måneder.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.