fbpx
  • ANNONSERING

  • ANNONSERING

Annonsering i våre kanaler

Spre ditt budskap til Nesbyen og Hallingdal.

Medlemsbedrifter av NTN kan annonsere rimelig i en rekke av våre kanaler, for eksempel i vårt faste magasin Ko skjer i Nesbyen, på infoskjermene i Nesbyen eller i appen vår.

NTN kan hjelpe dere med produksjon av annonser, video eller bilder. Vennligst ta kontakt med lars@nesbyen.no dersom dere har spørsmål, trenger mer informasjon, ønsker pristilbud eller ønsker å bestille noe. Her kan dere lese litt mer om de ulike annonsemulighetene vi tilbyr.

Magasinet «Ko skjer i Nesbyen»

Fortell om ditt arrangement eller din bedrift i Nesbyens eget magasin, som kommer ut fire ganger i året. Det distribueres i ca. 10 000 eksemplarer. Alle Hallingdølens abonnenter i Hallingdal mottar magasinet i posten. I tillegg følger det med løssalg-avisene. I tillegg plukker innbyggere, besøkende og hyttefolk i Nesbyen med seg mer enn 1000 eksemplarer av fra matbutikkene (og andre strategiske plasseringer) i Nesbyen. Du når ut til et stort publikum ved å annonsere i «Ko skjer i Nesbyen», og annonseprisene er svært gunstige i forhold til sammenlignbare alternativer. NTN kan være behjelpelig med å produsere annonsen. Magasinets størrelse er 240 x 170 mm (hxb). Alle priser eks. mva.

Arrangementer

Hva Pris
Helside 4 200
Halvside 3 200

Kommersielle annonser

Hva Pris 1 magasin Pris 4 magasiner
Helside 7 900 25 280 (6 320 pr. mag.)
Halvside 4 900 15 680 (3 920 pr. mag)
1/4 side 2 750 8 800 (2 200 pr. mag)
Baksiden 9 900 31 680 (7 920 pr. mag)

Infoskjermene i Nesbyen

Nesbyen Turist- og Næringsservice drifter sju* TV-skjermer som er strategisk plassert for å nå flest mulig som ferdes i Nesbyen. Skjermen viser en kontinuerlig strøm av bilder og video. Per i dag er skjermene utplassert på Nesbyen Turistkontor (2 stk), Nesbyen Kjøpesenter, Coop Extra, Nor-Kro, Nystølkroken Kafè og Gardnos Meteorittpark (sesongavhengig).

Primært viser skjermene kommende arrangementer i Nesbyen. Vi tilbyr alle medlemsbedrifter å annonsere sitt innhold på skjermen. Din annonse-plakat eller film blir da en del av den kontinuerlige «loopen» og vil vises på skjermen med jevne mellomrom. NTN kan være behjelpelig med å produsere annonsen.

Priser for annonse på infoskjermene

Hva Pris pr. mnd
Annonseplakat/stillbilde (vises 15 sek) 380
Video/film maks. 15 sek lengde 380
Video/film maks. 30 sek lengde 750
Video/film maks. 60 sek lengde 1400
Annonseplakat/stillbilde (vises 15 sek) 3300 pr. år

Alle priser er eks. mva. Pris for èn mnd. er minstepris.
*Antall operative skjermer og plassering vil variere noe i løpet av året.

Nesbyen-appen

Priser

Hva
Pris pr. mnd
Annonseplakat/stillbilde (hvis på infoskjerm i tillegg)
190
Annonseplakat/stillbilde (kun i appen)
350
Pushmelding (personlig melding til alle brukere av appen) 1 200

Alle priser er eks. mva..

Nesbyen Turist- og Næringsservice drifter appen Nesbyen. Denne er utviklet for både smarttelefoner og nettbrett (både Apple og Android). Appen gir brukerne nyttig informasjon om Nesbyen, med hurtiglinker til aktiviteter, kommende arrangementer, spisesteder osv. Per. september 2018 har appen ca. 1200 brukere.

Vi tilbyr både annonsering i appen og mulighet til å sende ut push-varsel.

Annonsering
Øverst på startsiden i Nesbyen-appen går det en bilde-karusell. Her er det mulighet for å kjøpe annonseplass. Annonseplakat/stillbildevises vises i 5 sek i karusellen øverst av startsiden. Dersom det er flere annonser så er rekkefølgen på annonsene tilfeldig.

Pushmelding
Sannsynligvis den mest effektive måte å få oppmerksomhet på. Vi sender ut din personlige melding til alle brukere av appen – akkurat når du ønsker det. Du kan også legge ved en link til din nettside sammen med meldingen. Brukerne vil få opp beskjeden din omtrent på samme måte som en sms-melding.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.