fbpx

Fjellfestivalen Høgt over Nesbyen

Opplev den magiske kombinasjonen høsttur på Nesfjellet, god mat og utekonsert med folkerockbandet Staut, 1000 meter over havet.

Få med deg årets største musikkopplevelse på Nesfjellet, når Staut og Nesbyen Allstars spiller utekonsert på Nystølkroken lørdag 16. september. Før konserten inviterer vi de som ønsker med på tur, enten til fots eller på sykkel.

Folkerockbandet Staut fra Valdres kombinerer tradisjonelle elementer fra norsk musikk med moderne pop og rock, og vil garantert vil få deg til å danse og synge med. Nesbyen All Stars består av både erfarne musikere og nye talenter fra musikkmiljøet i bygda. Slapp av og nyt musikken med den majestetiske fjellheimen som bakteppe – 1000 meter over havet.

Aldergrense 18 år.

Fjelltur før konserten?

Vi tror at en tur til fjells er den perfekte oppvarmingen til konsert, enten til fots eller på sykkelsetet. Derfor inviterer vi til en aktiv formiddag for de som ønsker. Velg mellom en vakker fottur over 3 topper på Nesfjellet, sykkelturen Nesfjellet rundt eller den meget populære og familievennlige sykkelstien HallingSpranget. Ønsker du å ta av turene, velg antall billetter i nedtrekksboksen ovenfor. Billetten inkluderer kart over turen og transport til HallingSpranget. Turene er ikke lengre enn at dere vil være ferdig i god tid før konserten.

Mat til musikken?

Vi kan også tilby et begrenset antall deilige, lokalproduserte spekemattallerkener på Nystølkroken Kafé før konserten, inkludert en overraskelsesdessert. Hvis du ønsker å bestille mat, kan du velge antall i nedtrekksmenyen ovenfor.

Transport

Det er mulig å bestille busstransport (med eller uten sykkel) tur/retur kl.08:30 fra Hemsedal sentrum, kl.09:00 fra Gol Skysstasjon og kl.09:30 fra Nesbyen Idrettshall. Retur fra Nystølkroken etter konsertslutt (ca.kl.20). Ønsker du transport, velg antall billetter i nedtrekksboksen ovenfor. Angi om du skal ha med sykkel på bussen.

Program

Fra 10:00 Start fjelltur
Hele dagen; Musikk og åpen bar i målområdet
fra kl.14:00 Matservering; spekemat-tallerken + dessert
kl.17:00 Konsert med Nesbyen All Stars
kl.18:00 Konsert med STAUT
kl.20:00 Bussavganger etter konsert

Annet

Vi beklager, men det er dessverre ikke tillatt å ha med dyr under arrangementet.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.