fbpx
 • Høgt over Nesbyen

 • Høgt over Nesbyen

Fjellfestivalen Høgt over Nesbyen

Få med deg årets største musikkopplevelse på Nesfjellet, når Staut og Nesbyen Allstars spiller utekonsert på Nystølkroken lørdag 16. september. Før konserten inviterer vi til fjelltur på Nesfjellet.

Folkerockbandet Staut fra Valdres kombinerer tradisjonelle elementer fra norsk musikk med moderne pop og rock, og vil garantert få deg til å danse og synge med. Nesbyen All Stars består av både erfarne musikere og nye talenter fra musikkmiljøet i bygda. Slapp av og nyt musikken med den majestetiske fjellheimen som bakteppe – 1000 meter over havet.

Aldergrense 18 år.

Program

 • fra 10:00 start fjelltur
 • fra 10:00 musikk og åpen bar på Nystølkroken
 • fra 14:00 matservering
 • 17:00 Nesbyen All Stars
 • 18:30 STAUT
 • fra 20:00  første bussavganger fra Nystølkroken

Transport

Vi anbefaler flest mulig til å ta buss til og fra arrangementet. Det er avganger fra Nesbyen sentrum og fra Golfkaféen kl. 14, 15 og 16, med retur kl. 20, 21 og 22 (seinere busser kan bli satt opp ved behov). Alle som har kjøpt bussbillett kan fritt velge avgang. Bussene går når de er fylt opp, så vi ber om tålmodighet dersom du må vente på neste avgang!

Det er også mulig å bestille busstransport tur/retur kl.08:30 fra Hemsedal sentrum, kl.09:00 fra Gol Skysstasjon og kl.09:30 fra Nesbyen Idrettshall. Retur fra Nystølkroken etter konsertslutt (ca.kl.20).

Fjelltur før konserten?

Vi tror at en tur til fjells er den perfekte oppvarmingen til konsert. Derfor inviterer vi til en vakker fottur over 3 topper på Nesfjellet for de som ønsker. Turen blir godt merket og komitéen vil være tilgjengelig hele dagen og i løypene. Turen er ikke lengre enn at dere vil være ferdig i god tid før konserten.

Mat til musikken?

Nystølkroken Kafé tilbyr lokalprodusert spekemattallerken eller annen type mat fra meny fra kl.14:00. Betales på stedet.

Annet

Arrangementet har 18 års aldersgrense. Det er ikke tillatt å ha med dyr under arrangementet.

Tusen takk til våre sponsorer

 • HOVEDSPONSOR
  Skue Sparebank
 • ØVRIGE SPONSORER
  Nesfjellet
  Norgeshus Heilt Bygg As
  PrivatMegleren Hallingdal
  Nystølkroken Kafé
  Aparta Boligstyling
  Hadding Elektro AS
  HRP AS, avd.Gol

Uten våre sponsorer, hadde det ikke vært mulig å arrangere et så stort arrangement. Vi er helt avhengig av gode samarbeidspartnere. Ønsker du eller din bedrift å bidra? ta kontakt med info@nesbyen.no.

Arrangør

Nesbyen Turist-og Næringsservice AS arrangerer Fjellfestivalen Høgt over Nesbyen i samarbeid med Nystølkroken i Nesfjellet.

Arrangementskomité består av Solveig Hjallen, Mai Britt Holm, Mette Bjørnsen, Solveig Bakkerud, Ragnhild Vissebråten, Hildegunn Mikkelsplass, Elin Røe Gullingsrud og Emma Larsson.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.