fbpx

Fjellfestival 1000 meter over havet

Opplev den magiske kombinasjonen av fjelltur og konsert i det høstkledde Nesfjellet!

Få med deg årets største musikkopplevelse på Nesfjellet, når bandet Staut spiller opp på Nystølkroken lørdag 16. september. Staut er et energisk og folkelig band som kombinerer tradisjonelle elementer fra norsk musikk med moderne pop og rock, og skaper en unik og fengende sound som garantert vil få deg til å danse og synge med. I tillegg til Staut, får du høre lokale Nesbyen All Stars på utescenen, 1000 meter over havet. Til konserten serverer vi lokalprodusert mat!

Bli med og opplev høstfjellet på sitt beste og musikkens kraft på en og samme tid! Du kan velge mellom to ulike billetter:

Konsertpass

Dette passet gir deg tilgang til utekonserten med Nesbyen All Stars og Staut.

Fjellfestivalpass

Med dette passet serverer vi deg bobler i glasset (med eller uten alkohol) og nydelig lokalprodusert spekemattallerken før utekonserten med Nesbyen All Stars og Staut. I tillegg kan bli med på en av våre tilrettelagte aktiviteter på formiddagen: Enten en rolig fottur i vakre høstfarger eller en spennende terrengsykkeltur på morsomme stier, begge med start og stopp på Nystølkroken, hvor konserten avholdes på ettermiddagen. Begge turene blir godt merket og tilrettelagt spesielt for denne dagen. Hva er bedre enn en aktiv dag i høstfjellet før deilig mat og musikk i godt selskap?

Etterpå kan du slappe av og nyte den fantastiske utsikten på Nystølkroken, samtidig som du blir underholdt av det energiske og folkelige bandet Staut, som vil spille opp til fest med sin unike blanding av norsk folkemusikk og moderne pop og rock.

Transport

Det settes opp busstransport (også for sykler) fra Nesbyen sentrum til Nystølkroken på morgenen og fra Nystølkroken til Nesbyen sentrum etter konsertslutt (ca. kl. 19). Transport kan bookes sammen med billettene.

Billetter

Booking kommer!

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.