Finn aktiviteter:

Bestill overnatting:

Bli med ut på kremstiene i Nesbyen

Nesbyen rangeres av mange som en av Norges beste sykkeldestinasjoner – spesielt blant de med sans for utfordrende stisykling.

De fleste stiene i Nesbyen byr på 4 – 700 høydemeter med sykling. Mange sykler eller triller til topps selv før de setter utfor, men det begrenser seg naturlig hvor mange slike turer man orker på en dag. Trailhead tilbyr shuttling – hvor både du og sykkelen blir kjørt til toppen. Når du kommer til bunnen av stien står bilen og venter. Du får en pust i bakken mens du transporteres til topps igjen. Hvor mange turer klarer du i løpet av en dag?

Finn de beste stiene

Ønsker du bratt og utfordrende kjøring eller en snill introduksjon til stisykling? Krappe svinger gjennom skogen eller lange flytstier på høyfjellet? Gutta i Trailhead kjenner hver meter med sti, både i Nesbyen og i det meste av Hallingdal. Bestill en guidet tur, så tilrettelegges turen etter gruppas ønsker og ferdighetsnivå, og dere vil få en fantastisk sykkeldag.

Finn stiene selv

En god oversikt over sykkelstier i området finner du ved hjelp av tjenesten Trailguide. Husk å velge sti etter evne og forhold – all sykling foregår på eget ansvar. Nesbyen har også flotte sykkelalternativer for både barnefamilien og deg som ønsker å bruke vanlig terrengsykkel, sjekk ut «TryteTrøkket» eller «Nystølrunden» på Ut.no.

Leie av stisykkel

Intersport Nesbyen tilbyr utleie av solide stisykler som passer ypperlig til stiene i Nesbyen.

© 2019 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.
Translate »