fbpx
  • Foto: Langedrag Naturpark

    Langedrag Naturpark
  • Foto: Langedrag Naturpark

    Langedrag Naturpark

Vinter på Langedrag

Gjør deg klar for uforglemmelige møter med de mer enn 500 dyrene i parken – og morsomme aktiviteter. Langedrag Naturpark er åpen for overnatting og dagsbesøk hver dag, hele året.

Populære vinteraktiviteter

Om Langedrag Naturpark

Langedrag Naturpark er bygget på filosofien om at: «Naturen er vår beste læremester». Hver helg og i ferier klokken 12, får du muligheten til å mate reinsdyr og elger for hånd. Klokken 14 kan du bli med på matingen av ulv, gaupe og rev. Under fôringen av revene kan du også bli med inn og gi dem en liten godbit for hånd. Utenom helger og ferier er det mating av elg, gaupe og ulv. Langedrag ligger i naturskjønne omgivelser 1000 meter over havet med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal.

Vinterferie og påske

I vinterferieuken 8 og 9 har Langedrag Naturpark et fullt program med guidet fôring kl. 12 og kl. 14, samt et mangfold av aktiviteter for både store og små. Se vinterferieprogrammet 2024 her.

Påsken byr på spennende aktiviteter! Påskeharen har gjemt påskeegg rundt gården, hva mon tro man finner i dem? På påskeaften arrangeres påskehopprenn, og hver dag i påsken kan du se kyllinger klekkes ute i resepsjonen. Se påskeprogrammet 2024 her.

Mat og drikke

I tillegg til dyrene har Langedrag sitt eget ysteri hvor vi produserer tre typer geitost: Hvitmuggost, hvitost og geiteprim, alle laget av melken fra gårdens geiter. Disse smaker herlig på brødskiven eller vaflene våre. Ta turen innom kafeteriaen vår for noe varmt å spise og drikke.

Vinter på Langedrag

Vi tilbyr minneverdige møter med dyr og morsomme aktiviteter året rundt, men om vinteren er det noen spesielle aktiviteter som skiller seg ut, som snørekjøring, kanefart og ikke minst hundekjøring. Våre huskyer vil trekke deg rundt, hvor du faktisk styrer spannet selv. Vi tilbyr turer av ulik lengde, fra 20 minutter til hele 4 timer!

Kom og ta del i livet på gården sammen med oss!

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.