fbpx
  • Foto: Heidi Rukke

  • Foto: Heidi Rukke

Skøytebaner i Nesbyen

Her kan du gå på skøyter.

Sahara

Den vesle skøytebanen Sahara på østiden i Nesbyen islegges normalt hver vinter og er åpen for alle! Hockeymål og støttepingviner til de minste er til fri bruk (sponset av Sparebankstiftelsen DNB, pass på å behandle utstyret fint). Utlånsbua i Nesbyen har skøyter, hjelm og hockeykøller til utlån! Lys til banen skrues av og på med bryter på selve lysmasta (husk å skru av lyset når du drar). For status, følg med på Facebooksiden Det skjer i Nesbyen. Banen brøytes og holdes ved like på dugnad av den lokale velforeningen, men ved mindre snøfall må du påberegne å måtte måke banen selv.
Hvor?
Link til kart (Google Maps)
Skøytebanen ligger bak Tøllemovegen 25 ( inngang mellom 25 og 27), vennligst parker langs Tøllemovegen. Vegen inn er privat, og skal ikke brukes til parkering.

Trytetjern

Hvert år arrangerer Nesbyen Motorklubb isbanekjøring på Trytetjern, link til kart (Google Maps). I forbindelse med isbanekjøringen brøytes det ofte også en liten skøytebane ved gapahuken i sørenden av vannet, i trygg avstand fra kjøretøyene. Ved lite snø kan du selvsagt bevege deg utenfor skøytebanen, men pass på å holde god avstand til kjøretøyene når det er isbanekjøring. Iskjøringen er i seg selv et underholdende skue som er verdt å få med seg! Hit kommer adrenalinsøkende sjåfører fra hele Sør-Norge for å legge breie svinger på isen. Er du i tvil om isen er trygg, spør Nesbyen Motorklubb.
For status, følg med på Facebooksiden til Nesbyen Motorklubb.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.