fbpx
  • Foto: Nesfjellet Alpin / Lars Storheim

  • Foto: Nesfjellet Alpin / Lars Storheim

Skiglede for alle

Med et moderne alpinsenter og milevis med langrennsløyper i majestetisk høyfjellsnatur samt gode overnattingsmuligheter, er Nesbyen en komplett vinterdestinasjon.

Alpint og snowboard

Nesfjellet Alpin byr på 6 heiser og 14 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, fra barneområde med egen heis, kreativ terrengpark til den svartgraderte Rodegård-løypa. En topp moderne 8-seters stolheis frakter deg raskt til toppstasjonen. Herfra har du en slående utsikt mot Hallingskravet og fjellheimen i nord. På godværsdager kan du se toppene i Jotunheimen. Anlegget har selvsagt både skiutleie, skiskole og egen restaurant med smakfull mat. Les mer om alpint og snowboard her.

Langrenn

Nesbyen tilbyr opptil 450 kilometer med langrennsløyper som blir preparert jevnlig. Status på skisporene blir kontinuerlig oppdatert på Skisporet.no, slik at du alltid vet hvilke løyper som er nypreparert. Her finner du alt fra skogsløyper i lavlandet til høyfjellsløyper i åpent terreng. Nystølkroken Kafé og Golfkaféen byr på varm mat og drikke underveis eller etter turen. Les mer om langrenn her.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.