fbpx
  • Foto: Hege Vårdal Vestheim

  • Foto: Hege Vårdal Vestheim

Jul på hytta

Her har vi samlet noen tips til dere som planlegger å nyte julehøytiden på fjellet i Nesbyen. Det finnes vel knapt noe koseligere sted å feire jula?

🎄 Juletre får dere kjøpt flere steder i Nesbyen sentrum i ukene før jul. Ønsker dere juletre levert rett på hytta, kontakt Nesbyen Hytteservice eller Klar hytte.

🐖 Med kortreiste råvarer smaker julematen ekstra godt! Kjør innom gårdsslakteriet Hallingdal Lokalmatsenter for å sikre deg noen helt fantastiske kjøttprodukter. Flere av produktene deres fåes også kjøpt fryst hos Nystølkroken Kafé.

🎁 Gavene du ennå ikke har fått kjøpt finner du i Nesbyen! Her finner du en oversikt over butikker og hva som selges hvor. Eller gjør det enkelt og kjøp Nesbyens eget gavekort, som kan brukes på alt fra heiskort til hyttevask. Du finner veggkart og lokale gaver i nettbutikken til Nesbyen Turistkontor.

🧹 Den store julevasken er kanskje ikke det som frister mest når hele familien endelig har kommet seg til fjells? Klar hytte og Nesbyen Hytteservice kan sørge for nyvasket hytte til jul – eller gi hytta en grundig nedvask etter at dere har reist hjem.

✨ Julepynt og innredning er viktig for mange, i jakten på den ultimate julestemningen på hytta. Fagmøbler Hallingdal, Stuveseth Farge & Interiør, Aparta og Nesbyen Gullsmed har masse lekkert interiør. Snakk med stylingekspertene hos Aparta hvis du trenger litt hjelp til å finne den perfekte stilen på hytta.

🔥 Har du sikret deg nok ved? Med høye strømpriser er det fyring med god gammeldags ved som gjelder. Hvis du trenger mer enn et par sekker, lønner det seg å kjøpe kortreist ved i større kvantum fra en lokal vedprodusent.

🥘 Ta en pause fra grytene. For de fleste blir det mange timer på kjøkkenet i jula. Unn deg selv en pause fra matlagingen – bestill catering, take away eller inviter familien til bords på et av de mange koselige spisestedene i Nesbyen.

🎅 Julemarked, julekonsert eller juletrefest – desember byr på mange koselige arrangementer. Oversikten finner du her.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.