fbpx
 • Foto: Lars Storheim

 • Foto: Lars Storheim

Kjøpe eller bygge hytte i Nesbyen?

Hallingdals nest største hyttekommune har plass til ennå flere «hyttenesninger».

I Nesbyen kommune finnes det nesten 4000 fritidsboliger av ulike slag. «Hyttenesningene» bidrar til at folketallet i kommunen mangedobler seg i høysesongen, noe som igjen bidrar til mye liv og røre i bygda. Nesbyen har flotte og innbydende fjellområder på begge sider av dalføret. De største fjellområdene befinner seg på vestsiden av dalen og det er her vi finner Nesfjellet Alpin og de største og mest kjente hytteområdene i kommunen.

Det bygges nye hytter i alle deler av Nesbyen, men de hytteområdene som opplever størst vekst er områdene Natten/Tverrlie, Bøgaset, Nystølen, Båtstjernlie, Myking og Lyseren.

Ser dere etter tomt eller nøkkelferdig hytte? Her er noen av prosjektene dere bør undersøke

Natten Alpin

Tomter og nøkkelferdige hytter i Nesfjellet.

Selskapet Natten Eiendom AS tilbyr flere tomter, leilighetsprosjekter og nøkkelferdige hytter i Nesfjellet, med ski in/out og kort veg til det meste av friluftsaktiviteter. God presentasjon av de ulike prosjektene på hjemmesiden.

Tlf. 901 48 988 (Øivind A. Tandberg)
Hjemmeside
Vis på kart

Nesbyen Fjellandsby

Nøkkelferdige hytter ved Nesfjellet Golf og tomter i Øvre Natten.

Nesbyen Fjellandsby ligger tett på sykkel-, fot- og skiløyper ved Nesfjellet Golfbane. Tomtene i Øvre Natten ligger vestvendt med spektakulær utsikt og en av fjellnorges seneste solnedganger. Ski in/ski out til Nesfjellet Alpinsenter og tilgang til de øverste skiløypene innover fjellet.

Tlf. 481 37 633 (Olav Erik Tandberg)
Hjemmeside

Nesbyen Fjellgrend

Nesfjellet, ca. 1 km nordvest  for Nesfjellet Golf.

Nesbyen Fjellgrend er et område på 163 mål som skal utvikles med moderne hytter og leiligheter. Solrike tomter 700 moh. Her er umiddelbar nærhet til langrennsløyper, alpinsenter, golfbane (9 hull) og opparbeidede sykkel- og turstier. Det brukes kun lokale, kvalitetsbevisste aktører i utviklingen av Nesbyen Fjellgrend.

Tlf. 482 34 223 (Megler Andreas Høstvik)
Hjemmeside
Vis på kart

Nes Nordmark Utbyggingslag

Myking, Nes Nordmark

Myking er et av de eldste hytteområdene i Hallingdal, og består av en kombinasjon av gamle støler, samt nye og eldre hytter. Flott utsikt over Mykingsjøen og omkringliggende fjellpartier. Umiddelbar tilgang til et omfattende sti- og løypenett.

Tlf. 906 90 137 (Andre Høva)
Tlf. 907 32 403 (Sigve Hjallen)
Hjemmeside
Vis på kart

Synstevassåsen

Tomter og nøkkelferdige hytter ved Synstevassåsen.

Totalentreprenør Holm Bygg og Maskin AS som sørger for det meste i forbindelse med bygging av nye hytter i Nesfjellet, deriblant opparbeiding av vei, vann/ avløp, strøm i hyttefelt og boligfelt – i tillegg til selve byggingen. Selger også hyttetomter og egne nøkkelferdige hytter ved Synstevassåsen i samarbeid med Endre Bringo og Nesbyen Pukk & Betong.

Tlf. 414 21 056 (Helge Holm)
Hjemmeside
Vis på kart

Tverrlia

Fantastiske utsiktstomter med kort vei til høyfjellsaktiviteter.

Helt øverst i Tverrlia og lengst inn mot fjellet, tilbys panoramatomter fra ca. 930 m.o.h. til ca. 1.000 m.o.h. Området ligger vestvendt, og i nærheten av skiløyper, alpinanlegg, golfbane og sykkelstier. Tomteprisene spenner fra 1,8 til 3,5 millioner kroner.

Tlf. 997 21 142 (Bernhard Tandberg)
Hjemmeside
Vis på kart

Benytt dyktige lokale håndverkere

 • Bringo Sag og Høvleri selger konstruksjonsvirke og kledning til byggevareutsalg og industrikunder. Driver stort med både saging, høvling og impregnering av tre.
 • Brødrene Rodegård har jobbet med anleggsvirksomhet siden 1962 i fjellregionene og leverer infrastruktur til hyttefelt og hytter i alle varianter. Lang erfaring og solid kompetanse innen alle typer grunnarbeider, sprengning og masseforflytting.
 • Hallingdal Varme & Sanitær AS (del av Comfort-kjeden) leverer det meste innen gass, vann, varme og sanitær.
 • Heilt Bygg AS er medlem av Norgeshus, en av landets største boligbyggere. Den lokale tømrerbedriften bygger alt i fra arkitekt- og egentegnede hus/hytter, til kataloghus fra Norgeshus.
 • Maxbo ferdighytter sparer deg for overraskelser underveis, gir forutsigbare kostnader og gjør deg trygg på at hyttene har svært gode plan- og interiørløsninger.
 • Montér, Norges største byggevarekjede, er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere.
 • Nes Hus & Hyttebygg AS er et tømrerfirma lokalisert i Nesbyen i Hallingdal. Utfører alt innen tømrerarbeid og har lang erfaring i oppsetting av både hus og hytter. Leverer blant annet «Neshytta».
 • Olaf O. Rukke AS har lange tradisjoner innenfor entreprenørfaget. Leverer mest større bygg, men også boliger og hytter.
 • Protan AS er en viktig produksjonsbedrift i Nesbyen, med ca. 80 ansatte. Protan tilbyr tak og membransystemer i verdensklasse både til store prosjekter og til privatboliger og fritidseiendom.
 • Rørservice Nesbyen AS jobber allsidig innen sanitær, varme og brannsluknings-teknikk.
 • Søbstad Elektroengineering AS har bred kompetanse innenfor prosjektering, installering og rehabilitering av elektriske anlegg.
 • Baus Arkitektur AS i Nesbyen kan hjelpe til med alle type arkitektoppgaver (tidligere Årstiderne Arkitekter AS).
 • Foto: Hallingdal Museum

Fjellturisme i over 100 år

Fra stølsliv til høyfjellsgolf. Nesbyen har lange og stolte tradisjoner som hyttekommune.

 • Foto: Lars Storheim

Årets hyttekommune

Norsk Hyttelag kåret Nesbyen til årets kyttekommune i 2020.

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.