fbpx
 • Foto: Nesbyen fjellgrend

 • Foto: Nesbyen fjellgrend

Kjøpe eller bygge hytte i Nesbyen?

Hallingdals nest største hyttekommune har plass til ennå flere «hyttenesninger».

Nesbyen ble kåret til «Årets hyttekommune» i 2020 og her finnes nesten 4000 fritidsboliger av ulike slag. I Nesbyen kan du nyte vakre fjellområder og en rekke aktiviteter både sommer og vinter. De hytteområdene som opplever størst vekst er Natten/Tverrlie, Bøgaset, Nystølen, Båtstjernlie, Myking og Lyseren.

Ser dere etter tomt eller nøkkelferdig hytte? Her er noen av prosjektene dere bør undersøke

Natten Alpin

Tomter og nøkkelferdige hytter i Nesfjellet.

Selskapet Natten Eiendom AS tilbyr flere tomter, leilighetsprosjekter og nøkkelferdige hytter i Nesfjellet, med ski in/out og kort veg til det meste av friluftsaktiviteter. God presentasjon av de ulike prosjektene på hjemmesiden.

Tlf. 901 48 988 (Øivind A. Tandberg)
Hjemmeside
Vis på kart

Nesbyen Fjellgrend

Moderne hytter på Nesfjellet.

Feltet har en lun og meget solrik beliggenhet – sol hele dagen, samt kveldssol. Sentral beliggenhet med Nesfjellet Alpinsenter, Nesfjellet Golfbane og utallige langrennsløyper i umiddelbar nærhet. Det brukes kun lokale, kvalitetsbevisste aktører i utviklingen av Nesbyen Fjellgrend.

Tlf. 482 34 223 (Megler Andreas Høstvik)
Hjemmeside
Vis på kart

Nes Nordmark Utbyggingslag

Myking, Nes Nordmark

Myking er et av de eldste hytteområdene i Hallingdal, og består av en kombinasjon av gamle støler, samt nye og eldre hytter. Flott utsikt over Mykingsjøen og omkringliggende fjellpartier. Umiddelbar tilgang til et omfattende sti- og løypenett.

Tlf. 906 90 137 (Andre Høva)
Tlf. 907 32 403 (Sigve Hjallen)
Hjemmeside
Vis på kart

Synstevassåsen

Tomter og nøkkelferdige hytter ved Synstevassåsen.

Totalentreprenør Holm Bygg og Maskin AS som sørger for det meste i forbindelse med bygging av nye hytter i Nesfjellet, deriblant opparbeiding av vei, vann/ avløp, strøm i hyttefelt og boligfelt – i tillegg til selve byggingen. Selger også hyttetomter og egne nøkkelferdige hytter ved Synstevassåsen i samarbeid med Endre Bringo og Nesbyen Pukk & Betong.

Tlf. 414 21 056 (Helge Holm)
Hjemmeside
Vis på kart

Tverrlia

Fantastiske utsiktstomter med kort vei til høyfjellsaktiviteter.

Helt øverst i Tverrlia og lengst inn mot fjellet, tilbys panoramatomter fra ca. 930 m.o.h. til ca. 1.000 m.o.h. Området ligger vestvendt, og i nærheten av skiløyper, alpinanlegg, golfbane og sykkelstier. Tomteprisene spenner fra 1,8 til 3,5 millioner kroner.

Tlf. 997 21 142 (Bernhard Tandberg)
Hjemmeside
Vis på kart

Benytt dyktige lokale håndverkere

 • Baus AS kan hjelpe til med alle type arkitektoppgaver, samt ingeniør-tjenester innen bygg og anleggsteknikk.
 • Bringo Sag og Høvleri selger konstruksjonsvirke og kledning til byggevareutsalg og industrikunder. Driver stort med både saging, høvling og impregnering av tre.
 • Brødrene Rodegård har jobbet med anleggsvirksomhet siden 1962 i fjellregionene og leverer infrastruktur til hyttefelt og hytter i alle varianter. Lang erfaring og solid kompetanse innen alle typer grunnarbeider, sprengning og masseforflytting.
 • Hallingdal Varme & Sanitær AS (del av Comfort-kjeden) leverer det meste innen gass, vann, varme og sanitær.
 • Heilt Bygg AS er medlem av Norgeshus, en av landets største boligbyggere. Den lokale tømrerbedriften bygger alt i fra arkitekt- og egentegnede hus/hytter, til kataloghus fra Norgeshus.
 • Maxbo ferdighytter sparer deg for overraskelser underveis, gir forutsigbare kostnader og gjør deg trygg på at hyttene har svært gode plan- og interiørløsninger.
 • Montér, Norges største byggevarekjede, er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere.
 • Nes Hus & Hyttebygg AS er et tømrerfirma lokalisert i Nesbyen i Hallingdal. Utfører alt innen tømrerarbeid og har lang erfaring i oppsetting av både hus og hytter. Leverer blant annet «Neshytta».
 • Olaf O. Rukke AS har lange tradisjoner innenfor entreprenørfaget. Leverer mest større bygg, men også boliger og hytter.
 • Reine Element både planlegger og leverer ferdige bygg fra sin supermoderne elementfabrikk i Nesbyen.
 • Protan AS er en viktig produksjonsbedrift i Nesbyen, med ca. 80 ansatte. Protan tilbyr tak og membransystemer i verdensklasse både til store prosjekter og til privatboliger og fritidseiendom.
 • Rørservice Nesbyen AS jobber allsidig innen sanitær, varme og brannsluknings-teknikk.
 • Søbstad Elektroengineering AS har bred kompetanse innenfor prosjektering, installering og rehabilitering av elektriske anlegg.

 • Foto: Hallingdal Museum

Fjellturisme i over 100 år

Fra stølsliv til høyfjellsgolf. Nesbyen har lange og stolte tradisjoner som hyttekommune.

 • Foto: Lars Storheim

Årets hyttekommune

Norsk Hyttelag kåret Nesbyen til årets kyttekommune i 2020.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.