fbpx

Nesbyen Historiske Opplevelser har fått Destinasjonenes Bærekraftpris 2023

På vei inn i påskekosen er vi på Nesbyen Turist- og Næringsservice ekstra stolte! Vi har fått Destinasjonenes Bærekraftpris 2023 for vårt digitaliseringsprosjekt i Nesbyen Historiske Opplevelser. For oss er det en stor anerkjennelse fra kollegaer og venner i reiselivet, og et bevis på at det harde arbeidet vårt gir mening.

Bli kjent med Bærekraftsnettverket

Bærekraftsnettverket representerer et nasjonalt bedriftsnettverk for reisemål som er en del av ordningen «Bærekraftig Reisemål». Med et medlemskap bestående av over 40 dedikerte reisemål i hele Norge, jobber nettverket intensivt for å oversette bærekraftige visjoner til praktisk handling. Gjennom utvikling av verktøy, felles satsingsområder og tettere dialog, sikter nettverket mot å gjøre reisemålene mer ressurseffektive, konkurransedyktige og innovative på lokalt nivå.

Digitaliseringsprosjekt i Nesbyen Historiske Opplevelser

Ved hjelp av digitale verktøy har vi hatt som mål å gi nytt liv til Nesbyens historie. Fra digitalisering av eksisterende audioguide, 360-visning av nettverket, til virtuell/AR-stavkirke, har vi laget måter for folk å dykke dypt inn i historien på en morsom og interaktiv måte. Å bli anerkjent for dette arbeidet av Bærekraftsnettverket betyr at vi er på riktig spor.

Hvorfor dette er viktig for deg

Når du utforsker våre historiske og bærekraftige opplevelser, er du en aktiv del av Nesbyens fremtid. Du støtter et reiseliv som respekterer naturen og kulturen vår, og du hjelper oss å fortelle de historiene som gjør Nesbyen unik. For mer informasjon om våre historiske opplevelser, besøk Nesbyen Historiske Opplevelser. For å lære mer om vårt bærekraftsarbeid, ta en titt på Bærekraftig reiseliv i Nesbyen.

Takk for at du bidrar

Denne anerkjennelsen fra Bærekraftsnettverket er en påminnelse om at samarbeid er nøkkelen til et mer bærekraftig reiseliv. Vi er takknemlige for hver og en som besøker Nesbyen og blir en del av vår historie og vår fremtid. Sammen sørger vi for at Nesbyen er et fantastisk sted å både bo og besøke, nå og for fremtidige generasjoner.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.