fbpx
  • Winter holiday in Nesbyen

Winter holiday in Nesbyen

Located only 2 hours from Oslo, Nesbyen and Hallingdal is one of Norway’s best places for family-friendly winter activities.

Enjoy endless miles of cross-country skiing or exciting downhill skiing at Nesfjellet Alpine Resort. Try dog ​​sledding and come close to the wilderness at Langedrag Nature Park. Book your accommodation here.

Top things to do in winter

See all winter activities here.

Nesbyen also has lots of history for you to discover. Visit Hallingdal Museum or take a stroll through «Gamle Nes», the old part of town. You can also book historic accomodation in Nesbyen.

More information

Summer

Planning on visiting Nesbyen in summer? Check out our top summer activities here.

Visitnesbyen.no at Instagram

🍂 Klar for en uforglemmelig høstferie med familien?
🥾 Nyt friske dager på fjelltur, på stisykkel eller på hesteryggen.
🔥 Nyt varm kakao foran peisen om kvelden.
🏡 Flere høstopplevelser og overnatting finner du på VISITNESBYEN.NO (link i bio)

#høst #hallinghøst #nesbyen #visitnesbyen #nesfjellet #hallingdalrides #utno #nesnordmark
...

WOW for en kveld 🤩 Like før Staut dro i gang SJÅ SOLE, så tittet jaggu sola frem bak skyene og skapte et nyyydelig bakteppe for scenen på Nystølen. TUSEN ❤ TAKK til de over 600 som trosset regn og kjølig høstluft og tok turen til tidenes første Høgt over Nesbyen-festival på Nesfjellet 🍂 Ekte fjellfolk kan å feste uansett vær! Og ikke minst, tusen takk til @stautmusikk og Nesbyen Allstars som virkelig leverte fra scenen! Dette var vanvittig moro!

Høgt over Nesbyen blir arrangert av Nesbyen Turist- og Næringsservice AS / @visit_nesbyen i samarbeid med Nystølen Hyttegrend og Kafè. Tusen takk til de enestående damene i Høgt over Nesbyen-komiteen som har lagt ned utallige dugnadstimer. Og til slutt, takk for uvurderlig støtte fra våre fantastiske sponsorer:

HOVEDSPONSOR
Skue Sparebank @skuesparebank

ØVRIGE SPONSORER
@nesfjellet
@heiltbygg
@privatmegleren.hallingdal
@@aparta_interior
@haddingelektro
HRP AS, avd.Gol

🎥 Lars Storheim / Nesbyen Turist- og Næringsservice AS

#høgtovernesbyen #nesfjellet #stautmusikk #staut #nystølkroken #høstifjellet
...

TURTIPS | Sjåfunatten📍1115 moh: Kjempefint turmål med mektig utsikt! Fra toppen kan man fortsette videre til man treffer på HallingSpranget, som man kan følge tilbake til start. En veldig artig rundtur! Tips: På denne turen kan du samle mange Stolpejakt-poeng!

📱En app du bør ha på telefonen din er Ut.no. Den er genial for å finne nye turer og ikke minst har den et veldig bra kart som hjelper deg å finne frem på tur!

🍁🛏️ Book høstferien på NESBYENBOOKING.NO

📷 Lars Storheim

#stolpejakten #sjåfunatten #nesfjellet #hallingdal #nesbyen #visitnesbyen
...

Som vi gleder oss 💥 Lørdag om 1 uke står @stautmusikk på scenen på Nystølen i Nesbyen! 🤩 Vi krysser selvsagt fingrene for sol, men uansett vær blir dette en storslått opplevelse! Billett får du kjøpt på NESBYENBOOKING.NO.
Det går shuttlebusser både til og fra Nesbyen og til og fra Nesfjellet Golf. Vi håper du kommer!
...

TURTIPS | Fra kafé til kafé på Nesfjellet ☕🚵
På denne rundturen er vi innom noen av de beste sykkelstiene mellom Nystølkroken Kafé og golfkaféen på Nesfjellet. Den perfekte terrengsykkelturen for alle som er glad i morsom sykling og god mat!

🚴 Ca. 18 km | ca. 550 høydemeter | du trenger terrengsykkel med dempegaffel og hjelm..

🟦 Vanskelighetsgrad: Alle stiene på runden er gradert middels krevende eller enklere.

📍 Startsted: Begge kaféene er fine utgangspunkt.

🔧 Sykkelservice: Ved Nesfjellet golf finner du verktøy for sykkelvedlikehold, sykkelpumpe, strøm for lading av elsykkel og sykkelvask.

🚶‍♀️ Turen kan selvsagt også gåes til fots om man foretrekker det.

📱Mange av stiene på Nesfjellet er ikke merket, men du kan enkelt finne dem ved hjelp av smarttelefonen din og nettsiden Trailguide.net @trailguideapp

Alt du ellers trenger å vite om terrengsykling i Nesbyen finner du på VISITNESBYEN.NO (link i bio)

Sykkel (også elsykkel) kan leies hos Nesbyen Ski og Sykkel @sosnesbyen

Klar for å tråkke i vei? 🌲

@nesfjellet #nesfjellet #hallingdalrides #nesbyenrides #terrengsykkel @hallingdalrides @nystolkrokenkafe @trailheadnesbyen
...

NY GIVE AWAY 🎁 I forbindelse med Fjellfestivalen Høgt over Nesbyen // Staut og Nesbyen All Stars på Nesfjellet 16. september kan du vinne et par splitter nye Fischer felleski med binding fra @nystolkrokenkafe. Med disse på beina blir skituren en ren drøm ❄

Alt du trenger å gjøre for å få muligheten til å vinne:
- Kjøp billetter til Høgt over Nesbyen før fredag 8. september (Nesbyenbooking.no)
- Skriv Ja takk + ditt favorittemoji i kommentarfeltet 💃

Vinneren, som trekkes fredag 8. september, får selvsagt ski tilpasset sin egen høyde og vekt. Lykke til!

#nesfjellet #høgtovernesbyen #staut
...

GIVE AWAY 🎁 I forbindelse med Staut-konserten og fjellfestivalen Høgt over Nesbyen 16. september har du mulighet til å vinne en superbehagelig Sittingsuit fra @aparta_interior i Nesbyen. Dette er det optimale hytteplagget - og ikke minst perfekt for utekonserter! 🏔️🎤

Alt du trenger å gjøre er:
- Kjøp billetter til Høgt over Nesbyen før 1. september (Nesbyenbooking.no)
- Lik innlegget og tag en venn i kommentarfeltet som du ønsker å ta med deg på konsert!

Sittingsuit er ment som et ekstra lag utenpå annen jakke – som et teppe man «kler på seg». Laget i resirkulert plast og Økotex polyester, tørker på 15 minutter og er vaskbar på 40 grader. Vannavvisende og vindtett ☔

Aparta vil være tilstede på konsertdagen og ha spesialtilbud på Sittingsuit Original og Sport (kr. 1499,- mot 1799,-) og Sittingsuit Limited Editions med mønster (kr. 1899,- mot 2199,-).

Den som vinner premien (en Sittingsuit Original eller Sport) kan selv velge farge.

Vinner vil bli trukket fredag 1. september. Lykke til💃
...

Viken Fylkeskommune opplyser nå at RUKKEDALSVEGEN ER ÅPEN for alle på kveldstid etter kl. 19:00 og i helgene! Så nå er det enklere å komme seg til fjells for alle med hytte på Nesfjellet og i Nes Nordmark.

Fylkesvegen gjennom Rukkedalen fikk store skader under ekstremværet Hans. Viken Fylkeskommune jobber på høygir med å reparere vegen, men det er foreløpig usikkert hvor lang tid arbeidet vil ta.

Det pågår arbeid langs vegen på hverdagene fra kl. 08:00 til 19:00. I denne perioden er det kun mulig å passere fra 5 på hel til 5 over hel. Vi oppfordrer alle som kan til å unngå disse tidspunktene, på grunn av begrenset kapasitet på vegen.

Den gode nyheten for alle med hytte på Nesfjellet eller i Nes Nordmark er at Rukkedalsvegen er åpen for alminnelig trafikk utenom arbeidstiden, altså etter kl. 19:00 på hverdager, samt hele helgen. Merk at vegen fremdeles har svært redusert kapasitet, med ett kjørefelt på flere strekninger, så nedsatt hastighet og kø må påregnes. Alternativt kan man velge å reise via Numedal for å unngå den skadde strekningen helt. For de med hytte på Nesfjellet benyttes da Jordeslie-vegen opp fra Rukkedalen. For øvrige spørsmål om vegen, kontakt Vegtrafikksentralen på tlf. 175.

Kjør forsiktig og velkommen til fjells!

📷 Lars Storheim
...

Trenger du vaktmestertjenester, renhold eller ved på hytta? 🏠🧹 Lurer du på hvilke servicetilbud Nesbyen har å by på - både stort og smått? Er du nysgjerrig på nye hytteprosjekter? Da bør du ta en titt innom Hytteportalen på Visitnesbyen.no.

📷 Tore Haraldset
...

Sommernetter ☀️✨ Solnedgang fra Unskanattan på Nesfjellet.

📷 Lars Storheim
...

Kun 2 uker igjen til fantastiske Kjerringtorget igjen fargelegger Nesbyen sentrum ✨ Husk å sette av lørdag 26. eller søndag 27. august i kalenderen!

🎥 Lars Storheim
...

Når regnværet gir seg... Holmevatn i Nes Nordmark er et fint turmål, enten fra Grønhovd, Myking eller Skålsrudstølen. I nordvest-enden av vannet finner du en gapahuk hvor du kan ta en pust i bakken. Det er her den årlige Håkonbudagen blir arrangert i slutten av august.

📷 Lars Storheim

#nesnordmark #nesnordmarkfriluftslag #nesbyen #visitnesbyen
...

STAUT kommer til Nesfjellet 16 september! Dette blir helt rått 🤩 Nyt musikken med den majestetiske fjellheimen som bakteppe ⛰️ Begrenset antall billetter, allerede 200 solgt. Sikre deg billetter på NESBYENBOOKING.NO

#staut #nesfjellet #nystølkroken #visitnesbyen #nesbyen #nesnordmark @nesfjellet
...

Ingenting slår et klassisk turkart i vann- og rivesikkert papir når det gjelder turplanlegging og oversikt over større områder - selv ikke mobiltelefonen. Hos Nesbyen Turistkontor finner du et bredt utvalg av lokale kart, med både sommer- og vinterløyper. Besøk oss eller ta en titt i nettbutikken vår på VISITNESBYEN.NO for å se vårt utvalg. Kart is king! 🗺️🏔️ ...

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.