fbpx
  • Foto: Lars Storheim

  • Foto: Lars Storheim

Bading i Nesbyen

En avkjølende dukkert

Fine steder å kjøle seg ned på når det er varmt i Nesbyen. Og det er det ofte på Norges varmeste sted (1970: 35,6°C).

Bade-temperaturen i Trytetjern akkurat nå

(oppdateres i badesesongen)

°C
Sist oppdatert:

Fjellvann

På fjellet kan du velge og vrake i idylliske fjellvann. På Nesfjellet kan vi anbefale Lislesettjern, eller Midtre Båtstjern. I Nes Nordmark er de store vannene Skålsrudvatnet, Mykingsjøen og Buvatn fine på varme dager. I Nes Østmark er Buvatnet brygge en perle av en badeplass.

Elveparken

Midt i Gamle Nes, et steinkast fra Turistkontoret (hvor du kan kjøpe is), finner du Elveparken, en flott liten badeplass som passer ypperlig for de minste.

Føssan / Rukkedøla

De naturlige kulpene og skliene i “Føssan” er et naturlig badeland på varme dager. Ikke like varmt som i Trytetjern – men elva Rukkedøla er et morsomt alternativ for de som liker frisk spenning. Vær veldig forsiktig med hopping fra klippene – det er grunt mange steder!

Hallingdalselva

Nedenfor Nor-Kro på Bromma er det en fin badestrand ved Hallingdalselva. Her er elva ganske bred og vannet står stille. Både Sutøya Feriepark og Liodden Camping er fine steder for en dukkert i Hallingdalselva. Hallingdalelva, særlig mellom Sutøya og Liodden, er perfekt for Stand Up Paddling, som du kan leie i Nesbyen.

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.