• Foto: Lars Storheim

  • Foto: Lars Storheim

Tursykling i Nesbyen

Disse turene går stort sett på grusveier og kan sykles med vanlig terrengsykkel.

Utforsk landskapet fra sykkelsetet. Dette er lengre sykkelturer som kan sykles med en vanlig terrengsykkel og med barn, så lenge distansen er overkommelig. Les turbeskrivelsene for detaljer.

Flere turforslag

Mykingbrøtrunden (6,5 km) er en gruslagt rundtur rett under skoggrensen på Myking i Nesbyen, nesten 1000 meter over havet. Egner seg både til fots og med sykkel.

Garnåsrunden (48 km) er en tung rundtur over Flatdalsåsen, for deg som ikke er redd for høydemeter. Fra dalbunnen klatrer du lange bakker opp til 850 meters høyde. Du følger en god grusveg over åsen før du får en like lang unnabakke i andre enden.

Hallingdalsruta (66 km) er en variert sykkelrute mellom Geilo i vest og Nesbyen i øst. Ta toget fra Nesbyen til Geilo og sykle tilbake. Du følger stort sett lite trafikkerte veier. Gode muligheter for mat, aktiviteter og overnatting underveis.

Rundtur via Nes Østmark og Gol (80 km) er en tung tur på grusveger gjennom fjellområdene øst for Nesbyen og Gol. Legg inn en lunsjpause ved den flotte badeplassen ved Buvatnet.

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.