• Foto: Vassfaret turridning

  • Foto: Vassfaret turridning

Hesteridning på høyfjellet i Nesbyen

Bli med på ridetur i fantastiske omgivelser.

Opplev fantastiske Nesbyen Østmark og Vassfaret fra hesteryggen! Vassfaret turridning tar deg med på tur på vakre høyfjellsstier med utgangspunkt i Buvasstølan i Nesbyen Østmark, ca. 20 km/30 min kjøring øst fra Nesbyen sentrum.

Vassfaret turridning tilbyr rideturer for både erfarne hestefolk, og de som ønsker å bli med på familieridning i trygge omgivelser. Våre guider har lang erfaring med turridning. Når du blir med oss på tur, kan du derfor føle deg trygg på at både hest og rytter blir ivaretatt på best mulige måte. Turene kan tilpasses både barn og voksne.

Priser sommeren 2021:

Halv dag: 590,- per person
Hel dag: 890,- per person

Eksempler på turer:

  • For nybegynner – Vi trener på grunnleggende teknikk slik at alle føler seg trygg, deretter rir vi en rundtur i vakkert høyfjellsterreng over Buvasstølan.
  • For ryttere med noe erfaring – Vi legger ut på en spektakulær heldagsttur over Nesbyen Østmarks høyeste topp, Vardefjell. Over hele denne fjellryggen har vi en storslagen utsikt. Kanskje Hallingdals flotteste ridetur?
  • For erfarne ryttere – De som ønsker å ri i god fart kan bli med på en lengre runde innover mot Vassfaret. Her kan hestene slippe seg løs.

Utstyr og erfaring:

Påkledning etter været, men husk at det som regel er kjøligere høyt i fjellet enn lavere nede. Pakk litt ekstra isolerende klær i sekken. Velg helst sko som går over ankel. For våre turer i fjellet, kreves det en normal fysikk.

Hesteriding må forhåndsbestilles og tilpasses individuelle ønsker og behov.

For forespørsler send epost til khkrus@online.no, send melding på Facebook eller ring telefon 476 42 411 (Knut Halvor Krusedokken) eller 415 28 693 (Anita Krusedokken).

© 2020 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS - Nettsiden er levert av Booktech.