fbpx
  • Foto: Langedrag Naturpark

    Bilde av gruppe på hestetur i fjellet
  • Foto: Langedrag Naturpark

    Bilde av jente på hest

Hesteridning

Lyst å ri på hest? I Nesbyen arrangeres både korte rideturer for nybegynnere til lengre turer for erfarne ryttere.

Vassfaret Turridning

Rideturer i høyfjellet fra 24. juni til 06. august 2023.

Ved Buvasstølan, vakkert beliggende ca. 30 minutter fra Nesbyen, har du muligheten til å oppleve høyfjellet og den fantastiske utsikten fra hesteryggen. I hele sommer tilbyr Vassfaret Turridning guidede rideturer. Du trenger ikke ha erfaring fra før for å delta. De tilbyr også leieturer dersom du ønsker en rolig start.

For booking eller spørsmål, ring 47642411 eller se facebooksiden Vassfaret Turridning.

Langedrag Naturpark

Langedrag tilbyr et bredt utvalg av hesteaktiviteter hele året, inkludert rideundervisning, rideturer i fjellet, kjøreundervisning, voltige, snørekjøring, runderidning og mer.

De tilbyr også ridekurs for alle nivåer gjennom hele skoleåret, samt rideleir i skolens ferier. Alle med funksjonsnedsettelse er hjertelig velkomne. Barn under 12 år må leies av voksne på våre 1 timers turer, mens videregående ryttere under 12 år kan ta kontakt for individuell vurdering. Vi har en vektgrense på 100 kg for å ri på hestene våre, og det kreves normal fysikk og mot til å ri på fjellstier. Vi anbefaler at du bruker sko med hæl og som går over ankelen, og påkledning etter været. Turene våre er egnet for alle aldre og ferdighetsnivåer.

For mer informasjon, se Langedrags nettside eller ta kontakt for forslag og priser.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.