fbpx
  • Foto: Dagali Fjellpark

  • Foto: Dagali Fjellpark

Juving i Dagali

En actionfylt opplevelse blant fossefall, kulper og naturlige vannsklier! Opplev spektakulære steder som er utilgjengelige uten klatreutstyr og profesjonelle guider.

Hvor?

Oppmøtested er Dagali Fjellpark, ca. 1 times kjøring fra Nesbyen. Herfra er det kort vei til juvingen og gode fasiliteter for å skifte og ta en dusj etterpå.

For hvem?

Juving passer for svømmere, vannelskere og sportsentusiaster. Det er en fysisk krevende utendørsaktivitet. Vennligst merk at klatreselene har en lastekapasitet på opptil 120 kg. Om du trenger utstyr til midjemål over 115 cm, kontakt oss på forhånd.

Klassisk juving

Denne turen krever ikke tidligere klatreerfaring. Før avreise får du en enkel sikkerhetsbrief, og du vil bli utstyrt med hjelm, neopren, neoprensko og klatresele. Transporten til juvet tar 25 minutter. Selve strekningen er 1.200 meter lang med en nedstigning på 145 meter. Våre guider, som snakker engelsk, vil hjelpe deg underveis. Etter eventyret serveres snacks.

Turene starter kl. 09:30 og 14:30.

Pris per person: 1210,- (inkludert i prisen: juving, snack, shuttle, profesjonelle guider, kvalitetsutstyr og dusj.)

FULL ON juving

Denne turen starter med en luftig rappell, deretter samme rute som klassisk juving. Det er en fordel å ha noe erfaring med klatring.

Før avreise får du en enkel sikkerhetsbrief, og du vil bli utstyrt med hjelm, neopren, neoprensko og klatresele. Transporten til juvet tar 25 minutter. Selve strekningen er 1.500 meter lang med en nedstigning på 180 meter. Våre guider, som snakker engelsk, vil hjelpe deg underveis. Etter eventyret serveres snacks.

Turene starter kl. 09:30 og 14:30.

Pris per person: 1430,- (inkludert i prisen: juving, snack, shuttle, profesjonelle guider, kvalitetsutstyr og dusj.)

Praktisk

  • Guidene snakker engelsk.
  • Ta med deg et stort håndkle og shorts eller badedrakt til å ha på under våtdrakten.
  • Om du vil føle deg ekstra varm, ta også med termo- / ullundertøy og ullsokker.
  • Avbestilling 3 dager eller mer før besøket gir 95 % refusjon.
  • Avbestilling mindre enn 3 dager før besøket gir 0 % refunderes.
  • Dersom turen kanselleres på grunn av tekniske problemer eller dårlig vær som kan føre til farlige forhold under aktiviteten, refunderes 100%.

Ved spørsmål, ring (+47) 906 22 675.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.