fbpx
  • UTFORSK HALLINGDAL

Sommer i Hallingdal

Her er de mest populære tingene å gjøre i Hallingdalen om sommeren.

Sommeraktiviteter for store og små!

Bjørneparken

Bjørneparken på Flå er kjent for de fleste. Her møter du bjørn, elg og ulv, men også langt mer eksotiske dyr som krokodiller og slanger i tillegg til et av verdens sjeldneste dyr, Amur leoparder!

Høyt og lavt

Om du er klar for en skikkelig utfordring i sommer, er Høyt og Lavt klatrepark på Ål og i Hemsedal stedet for deg.

Rafting

For deg som liker fart og spenning er rafting i Dagali en obligatorisk aktivitet. Vi garanterer at du utfordrer deg selv og dine egne grenser, og vil oppleve både adrenalinrush og sommerfugler i magen.

Langedrag

Nære og unike møter mellom dyr og mennesker får hele familien på Langedrag Naturpark. Her kan hele familien ha nærkontakt med ulv og gaupe, klappe søte kaniner og møte norske husdyr.

Zipline

Høydeparken med 31 apparater er et naturlig utgangspunkt sentralt på Geilo. Ziplinen som går ned hele alpinbakken får det til å kile i magen hos de fleste!

Rallarvegen

En av landets mest berømte sykkelruter, Rallarvegen, går fra Haugastøl øverst i Hallingdal til Flåm ved Sognefjorden. En annen fantastisk sykkelopplevelse er Mjølkevegen som har utgangspunkt på Golsfjellet.

Stølsliv

Ål har flere sommeråpne støler, der du kan møte dyra, spise rømmegrøt og andre lokale spesialiteter.

Juvvandring

Juvvandringen på Geilo lar deg opplev naturen i områder som er utilgjengelig uten spesialutstyr og opplæring, og nyt følelsen av nye erfaringer, trygt guidet av profesjonelle instruktører.

Tropicana

Er det ruskete vær  kan du besøke Tropicana badeland på Gol. På Gol Campingsenter finner du Hallingstampen Friluftsbad som er flott tilrettelagt for hele familien.

© 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.