fbpx
  • Turen ender med en spektakulær (og valgfri) rappell ned den største fossen!

  • Juving i Rukkedøla.
    Foto: FULL ON

Juving i Nesbyen

Bli med på en spennende klatretur gjennom de ville og spektakulære juvene i Rukkedøla!

Hver dag fra 8. juli – 20. august 2023.
Pris kr 1.050 pr. person.

Action
Kledd i en kraftig 5,5 mm våtdrakt med deilig fleece på innsiden, utstyrt med neoprensko, klatresele og hjelm, vil du utforske mystiske fossefall og skjulte vannsklier i Rukkedøla, elven som renner gjennom Nesbyen. Den 1,25 km lange strekningen byr på rappellering ned fossefall og lek på glatte natursklier gjennom et eventyrlandskap.

En ren naturopplevelse
Vannet glitrer, rent som det bare går an her i Norge. Fargene på steinene og bergveggene vil imponere deg, og du vil føle deg stolt når du har overvunnet naturens krefter. Utforsk dine grenser og utfordre deg selv på en spennende tur.

PraktiskDet er mulig å bestille juving både for enkeltpersoner og for en gruppe.  Oppmøtestedet for turen er i kiosken på rasteplassen på RV7 i Nesbyen. Der får du utstyr og en liten opplæring. Så drar hele gruppen til canyonen. Selve juvingturen følger Rukkedøla i en strekning på ca. 1,25 km, og avsluttes rett under Hallingdal museum. Turene er avhengig av værmelding og vannstanden i elva, men normalt gjennomfører vi 2 ganger per dag i sommerferien, kl. 10 og kl. 13.

SikkerhetDeltagerne må være 14 år eller eldre. Hver tur har høyst 7 deltakere. Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Alle får en enkel sikkerhetsprat før vi går i elven. Gruppen blir trygt guidet av profesjonelle instruktører. Du trenger ingen tidligere erfaring med klatring, guidene vil hjelpe deg.

Bestilling
Du kan bestille juving i Nesbyen på denne siden. Har du spørsmål, ta kontakt direkte med arrangøren: Dagali Fjellpark, +47 90 62 26 75, booking@dagalifjellpark.no.

Ta med deg
Det eneste du trenger å ha er badeklær og et håndkle. Resten sørger vi for.

      © 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.