fbpx
  • Turen ender med en spektakulær (og valgfri) rappell ned den største fossen!

  • Juving i Rukkedøla.
    Foto: FULL ON

Juving i Nesbyen

Velkommen til en oppdagelsesreise gjennom den mystiske elva i Nesbyen!

Bli med på en spennende klatretur gjennom de ville og spektakulære juvene i Rukkedøla, i naturområder som er utilgjengelige uten klatreutstyr.

Action
Kledd i en 5,5 mm tykk våtdrakt med koselig fleece inni, utstyrt med neoprensko, klatresele og hjelm, kan du nå besøke og oppleve mystiske fossefall og skjulte vannsklier i elva Rukkedøla, som renner bak Hallingdal museum i Nesbyen. Juving, det er en spennende klatretur i elva. Det er rappellering ned fossefall og lek på glatte natursklier. Strekningen er 1,25 km lang, og nedstigning er 83 m i et eventyrterreng.

En ren naturopplevelse
Vannet glitrer, rent som det bare går an her i Norge. Har du lyst til å hoppe i en krystallren fjellbekk av og til? Da er du typen for juving. Elsker du blomster og frisk luft, beundrer du fargerike steiner og naturen? Da blir du kjempefornøyd med omgivelsene! Er det å pushe grenser noe for deg? Er du en eventyrer som kan være utrolig stolt over å ha bekjempet naturkreftene? Da får du en spesiell spennende juving tur!

Praktisk
Det er mulig å bestille juving både for enkeltreisene og for en gruppe. Hver tur har høyst 12 deltakere, guidet av 2 proffe guider. Turen starter ved Vadbru og slutter bak Hallingdal museum, en strekning på ca. 1,25 km. Turene blir arrangert avhengig av værmelding og vannstanden i elva, helst 2 ganger per dag, daglig i sommerferien.

Sikkerhet
Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Du får en lett-å-følge-med sikkerhetsprat før du går inn i canyonen. Gruppen er trygt guidet av profesjonelle instruktører. Du trenger ingen tidligere erfaring med klatring, guidene vil hjelpe deg.

Bestilling
Du kan bestille juving i Nesbyen på denne siden, hvor du velger og bestiller en konkret termin on-line. Eller kan du skrive eller ringe arrangøren: Dagali Fjellpark, +47 90 62 26 75, booking@dagalifjellpark.no.

Ta med deg
Det eneste du trenger å ha er badeklær og et håndkle. Resten sørger vi for.

      © 2022 Nesbyen Turist- og Næringsservice AS Nettsiden er levert av booktech.